Tvers over gata for LABO finner du Elon i Larvik. Elon er stolte over å være en del av Nordens nye, største elektronikk-kjede. Butikken har en hyggelig atmosfære. Du kan slenge deg på sofaen foran Larviks største TV, eller slå deg ned hos Silje Grønberg i kjøkkenavdelingen.

Daglig leder Hans George Lindhjem, sier at butikken skal være lett å orientere seg i og litt hyggeligere enn det man forventer av en elektronikkbutikk. Målet er at du som kunde skal sitte igjen med en ekstra god handleopplevelse, at du har fått de beste produktene, god pris og den beste servicen. Her blir du møtt med et hei og en prat. Vil du bare kikke rundt er du velkommen til det også, sier Tine Nielsen som er butikksjef her i Larvik.

Medlemsfordeler
I tillegg til de faste medlemsfordelene, vil butikken lage spesielle kampanjer for medlemmene i LABO. Første kampanje er allerede aktiv (se lengre ned i saken). Til vanlig vil medlemmer i LABO får 10% på Nordanro kjøkken og 20% rabatt på lamper . I tillegg får du 5% bonus på alt i butikken. Nå er vi helt i oppstarten, og det kan fort bli flere rabatter etter hvert. Vi får starte et sted, sier daglig leder Hans Georg Lindhjem.

En kjenning for mange i Larvik, Staale Grøn, har fått ansvar for mobil og TV-avdelingen. Elon satser på et bredt utvalg til gode priser, og med Staale på laget skal det ikke mangle på engasjement for kundene.

Gratis parkering på taket
Kundene har tilgang til gratis parkering på taket! Herfra kan du velge trapp eller heis og sistnevnte gjøre varehåndtering etter handling hos Elon utrolig enkelt.

 

Periodens kampanje:

Elvita vindusvasker CTF1150V. Medlemspris 390,- (elon.no 590,-).

https://www.elon.no/elvita-vindusvasker-cft1150v-119700

Pizzaovn, Kuleste. Medlemspris 2990,- (elon.no 3990,-)

https://www.elon.no/coolest-pizzaugn

Stangstøvsuger, Elvita CSD2350V/R. Hvit eller sort. Medlemspris 1990,- (elon.no 2990,-)

https://www.elon.no/elvita-csd2350v

https://www.elon.no/elvita-csd2350r

Oppladbar høyttaler JBL flip 6, Hvit, Rød, blå. 990,-. (elon.no 1490,-)

https://www.elon.no/jbl-flip-6-rod

https://www.elon.no/jbl-jblflip6blkeu

https://www.elon.no/jbl-flip-6-bla

Medlemskampanjen varer ut juni 2023

  Se Elons egen hjemmeside   

 Se medlemsavtalen med Elon