Medlemskap

Gode grunner til å bli medlem

1) Forkjøpsrett på boliger

Den største fordelen ved å være medlem av LABO er at man får forkjøpsrett. Det betyr at man går foran andre i konkurransen om nye eller brukte boliger. Og desto lengre man har vært medlem i LABO, desto mer er det verdt.

Med god ansiennitet stiller man langt sterkere den dagen drømmeboligen dukker opp. Ved å gi bort et medlemskap i gave kan du bidra til å oppfylle boligdrømmen til mottakeren i fremtidens boligmarked.
Les mer om forkjøpsrett her

2) Bonus og rabatter

Medlemskapet gir ikke bare forkjøpsrett på boliger, men også tilgang til et av Norges beste fordelsprogram. Og det beste med LABOs fordelsprogram er at det handler om penger å spare på ting til hus og hjem.

Som medlem i LABO får du rabatt og bonus mange steder. Se alle medlemsfordelene her. 

Noen avtaler er lokale, som for eksempel Bohus, Øya Interiør og Håndverk, Aqua VVS og Bølgen, mens andre gjelder flere steder som for eksempel Byggmakker, Flügger, Polarkraft og If. Det er også bonus på utvalgte nettbutikker. 

3) Gi en gave for fremtiden.
Gratis kontingent til du fyller 19

Ved å gi bort et medlemskap i gave kan du bidra til å oppfylle boligdrømmen til mottakeren i fremtidens boligmarked.
Et gavemedlemskap egner seg godt som dåpsgave, gave til navnefest, konfirmasjonsgave, julegave og bursdagsgave.

For de under 19 betales kun selve innmeldingsavgiften (300 kr, andel i LABO), og de er fritatt fra kontingent. På den måten bygger de unge ansiennitet.

Gi et medlemskap i gave her