– Skulle vi ha fikset det terrassegulvet? - Skulle vi malt det barnerommet? - Hagemøblene var kanskje ikke så fine som vi husket dem. - Krana på badet lekker. Har jo sett det, men har løpt fra fotballkamp til fotballkamp, og ikke tatt det inn at det må fikses. «Skal bare» først.  – Jeg blir gal av alle skjøteledningene, skulle vi fått en elektriker til å fikse noen nye stikk?

-Kunne remset opp mange, mange scenarier.

Det er to ting som sysselsetter «Ola Normann», nå i disse coronatider, og det er å gå tur og holde på med hjemmeprosjekter.

Medlemskapet gir ikke bare forkjøpsrett på boliger, men også tilgang til et av Norges beste fordelsprogram. Og det beste med LABOs fordelsprogram er at det handler om penger å spare på ting til hus og hjem.

Se alle medlemsfordelene her

Er du en av dem som tenker på prosjekter ala de som ble nevnt innledningsvis, så husk at alt blir billigere mange steder med LABO-medlemskap. Det er ikke mange malingsspann du skal kjøpe før du har fått igjen medlemskontingenten din.

Bohus fikk vi nylig med på laget. De har en butikk som bugner av hagemøbler, krukker, pynteting og selvsagt alt du trenger til møblering innendørs.

Er det maling som gjelder så er det de gode «gamle» samarbeidspartnerne våre som gjelder: Flügger og Carlsen Fritzøe. Carlsen Fritzøe har også trevare og alt til terrassen og ikke minst alt du trenger av verktøy. Med på laget har vi også to solide håndverkere i byen. Aqua VVS som kan fikse alt av rørleggerarbeid, og Sommerfelt Elektro er elektrikeren vår. I tillegg til alt av elektrisk arbeid, har det også en butikk med hvit- og brunevarer.


Kanskje det er på tide å se på avtalene du har også. Forsikring og strøm er ting som typisk skurer og går i hverdagen. Hvorfor ikke stoppe opp og sjekke om du har penger å spare på å bytte til partnerne til LABO. Vi forhandler sammen med hele boligbyggelags-Norge, og får gode avtaler. Det er bare å sjekke og se om det stemmer for din del.
Lykke til med prosjektene og lykke til med å spare penger på medlemskapet!

Ikke allerede medlem -bli medlem her