Meld deg inn i dag!

Den største fordelen ved å være medlem av LABO er at man får forkjøpsrett. Det betyr at man går foran andre i konkurransen om nye eller brukte boliger. Og desto lengre man har hatt et medlemskap i LABO, desto mer er det verdt. Med god ansiennitet stiller man langt sterkere den dagen drømmeboligen dukker opp. Ved å gi bort et medlemskap i gave kan du bidra til å oppfylle boligdrømmen til mottakeren i fremtidens boligmarked.

Et gavemedlemskap egner seg godt som dåpsgave, gave til navnefest, konfirmasjonsgave, julegave og bursdagsgave.

Forkjøpsrett på 4.000 boliger
Som medlem får du forkjøpsrett på nesten 4.000 boliger i Larvik kommune, og LABO samarbeider også med en del andre boligbyggelag om fellesansiennitet.

Hva koster det?
Et medlemskap koster kr 600,- der kr 300,- er et engangsbeløp som er andelen i LABO og kr 300,- som er en årlig kontingent. Et gavemedlemskap koster det samme som et vanlig medlemskap, men dersom mottakeren er under 18 år betaler du kun kr. 300,- i andelskapital ved innmelding og deretter er medlemskapet gratis til og med det året du fyller 18 år.

Det er enkelt å gi
Alt du trenger å gjøre, er å fylle ut skjemaet nedenfor. Betaler du med bankkort blir du eller den du melder inn medlem allerede i dag.


Informasjon

Junior (inntil fylte 18 år)
Meld inn junior og få med "gavediplom" og bamsen Bambo til barnet.
Dette må hentes hos LABO. Gi beskjed til vk@labo.no om du ønsker dette.


Betalingsbetingelser
Medlemskap og ansiennitet er gjeldende fra den dagen betalingen er registrert.

Våre betalingsløsninger følger nasjonale og internasjonale sikkerhetsstandarder. Klikk på logoene for mer informasjon: