Bohusbutikken på Elveveien er stor og fin, og er du ikke på jakt etter ny sofa, seng eller spisestue, så kan jeg love deg at det er mye fint interiør som ikke koster skjorta. Mange av oss er glad i en forandring. Det er selvsagt topp å få rabatt og bonus når de store møblene skal kjøpes, men innimellom holder det med en ny lysestake, en ny lykt, blomsterpotte eller lampe. Og nå våres det, og butikken får hagemøbler og utestæsj. Her er mye å glede seg over.
I andre etg på Bohus er det større møbler i mange farger. Varehussjef Ida Fuhre Helseth sier mange av møblene kan bestilles i akkurat den fargen du ønsker. Butikken har satt sin ære på at alle skal få god service. Vi tviler ikke et øyeblikk når vi møter de ansatte i forbindelse med at avtalen skal signeres og bankterminalen testes. De ha lang erfaring med møbler og interiør, og kan være gode å ha når valgene skal gjøres. Bruk dem, de er eksperter på sitt felt.
I de siste årenes medlemsundersøkelse, har medlemmene vært tydelige på at de ønsker en medlemsavtale på møbler og interiør. Vi er derfor ekstra glade for at vi har fått denne avtalen på plass. LABO selger boliger og mange som er medlem hos LABO er på flyttefot, og da er det ekstra stas å ha en så relevant medlemsfordel. Hvem fristes ikke av nye møbler når ny bolig skal tas i bruk.

Ikke medlem i LABO? Bli medlem