Gode grunner til å bli medlem

Et medlemskap i gave er kanskje ikke den gaven som gir mest applaus, men det er kanskje den gaven som gir mest verdi på sikt. Vi ser stadig at det å ha god ansiennitet når du skal på boligjakt er viktig. Gir du poden et medlemskap, hjelper du ham eller henne den dagen de skal kjøpe sin egen bolig. (innmelding nederst på siden)

Til de miste har vi en søt bamse. Alle som melder seg inn/blir meldt inn får jubileumssitteunderlag. Også de som melder inn. Gavene må hentes i Prinsegata 4. Fint om du du gir beskjed til Vibeke Knutsen at du ønsker gave.

Husk at de unge er fritatt kontingent til og med det året de fyller 18. år. Du må bare betale for den lovpålagte andelen i LABO som er på kr 300,- (engangsbeløp)

Du kan velge å stå som betaler for den du gir medlemskap til så lenge du ønsker. Husk at du da må registrere deg som "alternativ betaler" slik at kontingenten blir sendt til deg.


1) Forkjøpsrett på boliger

Den største fordelen ved å være medlem av LABO er at man får forkjøpsrett. Det betyr at man går foran andre i konkurransen om nye eller brukte boliger. Og desto lengre man har vært medlem i LABO, desto mer er det verdt.

Med god ansiennitet stiller man langt sterkere den dagen drømmeboligen dukker opp. Ved å gi bort et medlemskap i gave kan du bidra til å oppfylle boligdrømmen til mottakeren i fremtidens boligmarked.
Les mer om forkjøpsrett her

2) Bonus og rabatter

Medlemskapet gir ikke bare forkjøpsrett på boliger, men også tilgang til et av Norges beste fordelsprogram. Og det beste med LABOs fordelsprogram er at det handler om penger å spare på ting til hus og hjem.

Som medlem i LABO får du rabatt og bonus mange steder. Se alle medlemsfordelen her. 

Noen avtaler er lokale, som for eksempel Bohus, Øya Interiør og Håndverk, Aqua VVS og Bølgen, mens andre gjelder flere steder som for eksempel Byggmakker, Flügger, Polarkraft og If. Det er også bonus på utvalgte nettbutikker. 

3) Gi en gave for fremtiden.
Gratis kontingent til du fyller 19

Ved å gi bort et medlemskap i gave kan du bidra til å oppfylle boligdrømmen til mottakeren i fremtidens boligmarked.
Et gavemedlemskap egner seg godt som dåpsgave, gave til navnefest, konfirmasjonsgave, julegave og bursdagsgave.

For de under 19 betales kun selve innmeldingsavgiften (300 kr, andel i LABO), og de er fritatt fra kontingent. På den måten bygger de unge ansiennitet.

Gi et gavemedlemskap her

Informasjon

Junior (inntil fylte 18 år)
Meld inn junior og få med "gavediplom" og bamsen Bambo til barnet.
Dette må hentes hos LABO. Gi beskjed til vk@labo.no om du ønsker dette.


Betalingsbetingelser
Medlemskap og ansiennitet er gjeldende fra den dagen betalingen er registrert.

Våre betalingsløsninger følger nasjonale og internasjonale sikkerhetsstandarder. Klikk på logoene for mer informasjon: