Vi samarbeider med byjubileet om denne dagen på Bøkkerfjellet, og sammen ønsker vi å lage  en helt fantastisk underholdningsdag. Første del av dagen er for barna, men showet til PK, Naturfag Rocker, er moro for alle. LABO står for bursdagskake, kanskje ikke helt lik den på bildet, men flott kake er vi sikker på at det blir. Det er elevene på matfag på Thor Heyerdahl videregående som har laget kaka, eller kakene får vi vel si.

Program:
11.00- 16.00 LABO 75 års feiring: familiedag med aktiviteter for barna
11.00 Åpning med rebusløp, fuglekassesnekring, bod fra Bygdekvinnelagene, speideraktiviteter, salg av mat fra The Grill-pit, is og kaffe fra Holmfoss isbar.
12.00 Servering av bursdagskake laget av Thor Heyerdahl VGS
13.00 Fysikkshow: Naturfag Rocker med PK
14.30 Konsert: TRASS, herlig, rufsete barnerock

16.30 Konsert: Østre Vestrum Ukulelelag
18.00 Konsert: Spoonful of Blues

Foruten servering av bursdagskake, vil vi i LABO ha stand med lykkehjul og rebus. Begge med fine premier. Og ikke minst så har vi jubilumssjokolade og bursdagsgave til alle!

For å få plass foran scenen under showene må dere registrere dere på lenken/knappen under. Dette er på grunn av gjeldende smittevernregler. Dette er ikke nødvendig om du bare ønsker å være i parken.

Håper vi sees. Velkommen til bursdagsfeiring!

Gratisbillett/registrer deg her

Naturfag Rocker med PK er et familieshow

Kl 13:00 blir det et familieshow fylt med morsomme og underholdende eksperimenter, og ikke minst kunnskap! PK bobler over av kreativitet og entusiasme. Han elsker å vise bort eksperimenter som du kan gjøre hjemme, og de du absolutt IKKE kan gjøre hjemme. Med PKs fantastiske energi blir realfag KJEMPEGØY! PK er kjent fra «Barn ingen adgang!» på NRK Super, og fra sin egen YouTube-kanal.

 

Østre Vestrum Ukulelelag er klare for å lage god stemning.

Merk nytt klokkeslett 16.30. De går på scenen på Bøkkær'n i godt selskap med bluesbandet Spoonful of Blues. Disse herlige entertainerne fra Østre Vestrum Ukulelelag starter ettermiddagsshowet for de voksne. Her blir det humor på kanten og mye moro. Og selvsagt ukulelemusikk av beste sort.

I denne delen av programmet vil det også være mulig å kjøpe seg noe godt i glasset.