På Hegdalringen 11, øverst på Hegdals industriområde finner du butikken Nova Solo.  Nova Solo lever en tilbaketrukket tilværelse i litt grå omgivelser, men kommer du inn i butikken er det glemt. Her er det utstillinger på løpende bånd. Sofagrupper, spisestuer, fototrykk, lysestaker, fat, krukker og kunstige blomster er flott satt opp i "små hjem" rundt i butikken. Her er det mye å velge i, lett å få inspirasjon og noe for enhver smak. Er ikke fargen innertier på sofaen, er det mange farger og stoff å velge i, og i følge markedssjef Inge Barikmo har de mye på lager. Kanskje det er nettopp fordelen ved å ha en stor butikk utenfor sentrum.  Nova Solo er en godtebutikk for interiørinteresserte.

Medlemsfordeler
Medlemmene i LABO får 20% rabatt på fullprisvarer, og i tillegg som vanlig 5% bonus. Bonus får du på alt, også salgsvarer. For å få bonus må du ha registrert det kortet du betaler med på "min side". For å få rabatt må du vise medlemsbeviset i appen på telefonen din. Medlemsfordelene gjelder kun i fysisk butikk.

Nova Solo har en historie tilbake til 1979, den gangen kjent som Sinclair. I mai 2020 overtok Trygve Haatuft butikken, og har bygd opp Nova Solo til å bli en solid møbelbutikk i Larvik. Nova Solo har også stor omsetning som nettbutikk, men LABO-medlemmene må ta turen til butikken for å få rabatt og bonus.

 

Stort utvalg

Kanskje du er i et prikkete humør

Noe du ikke finner andre steder

Hent naturen inn i stua

   

Stoler for et hvert spisestuebord

Finner du ikke fargen du liker på sofaen, bytt da vel

Noen liker orange, noen er mer glad i brun


Foto i mange farger og stiler. Her er en sort/hvitt klassiker 

 

Les også Godtebutikk for interiørinteresserte