Øya Interiør og håndverk er eksperter på solskjerming pluss mye mer!

I bygget med den kreative veggkunsten på Torstrand holder Øya Interiør og Håndverk til. De er spesialister på Luxaflex solskjerming, og har et utrolig utvalg i butikken. Om du har høye vinduer, skråvinduer, vil stenge varmen ute, stenge kulda ute, skjerme for innsyn eller ha det helt mørkt, alt dette kan de hjelpe deg med. Foruten en rikholdig utstilling, så du ser hvordan alt fungerer, har de kataloger med enda større utvalg. Solskjerming kommer i utallige farger og strukturer, og kan som nevnt dekke mange behov.

Medlemsfordelene i LABO skal dekke det meste som har med hus og hjem, og vi er svært glade for å ha fått Øya Interiør og Håndverk med på laget. Foruten er stort utvalg av solskjerming, som vi ikke har i fordelsprogrammet fra før, så har de også gardiner. Gardiner er på full fart i interiørbildet igjen. Uansett om du fortrekker solskjermingsløsninger som Luxaflex eller tradisjonelle gardiner, ta en tur, se på utvalget og bli inspirert. De ansatte hjelper deg gjerne.

Medlemsfordel:
• Luxaflex solskjerming 20% rabatt og 5% bonus
• Metervare gardiner 20% rabatt og 5% bonus
• Øvrige varer 5% bonus
• De kommer gjerne på hjembesøk og hjelper deg med mål og tilpasser gardiner og solskjerming.


Adresse: Buggesgate 3 | tlf.: 960 09 950

Du kan hente inspirasjon om Luxaflex her

Husk at du, her som alle andre stedene med bonus, må du ha registrert kortet du betaler med på "Min side" for å få bonus.