1. Registrer deg på "Min side"

2. Registrer bankkortene dine (for å få bonus)

3. Last ned medlemsbeviset på telefonen (via app)

Det kan være lurt å lese igjennom før du går inn på lenken.

"Min side", følg lenken her. Har du aldri registrert kortet ditt før, gå til "registrer bruker" og følg instruksene videre. Når du er innlogget  ser du "bonus" i menyen til venstre. Her kan du registrere bankkonto og evt kredittkort for å få bonus. Har du allerede aktivert kortet, bruk samme passord. Husker du det ikke, trykk på "glemt passord" og du vil få en kode/4 tall på mobilen din. Lag så nytt passord.

Hvis du opplever problemer med å logge deg inn eller opprette en BBLiD, kan det være at du ikke står registrert med korrekt e-postadresse eller telefonnummer i vårt medlemsregister. Hvis det skjer, send en mail til labo@labo.no så skal vi hjelpe deg.

På mobiltelefonen må du laste ned labo appen i "App-store" eller "Play butikk", søk etter labo. Når du ser den rosa boksen med vår logo har du funnet rett labo app. Følg instruksene. Når du er inne på appen, registrer deg på "logg inn" Her er det de samme instruksene som i avsnittet over. 

På appen får du til enhver tid oversikt over hvor du har fått bonus og hvor mye du har i bonus. Du kan enkelt utbetale til egen konto om du har over kr 100,- på bonuskontoen din.

Bonus kan stå på din konto inntil 3 år. Det er viktig at du overfører pengene til egen konto før 3 år har gått, eller så mister du bonusen.