30. august 1946 ble LABO stiftet, og allerede i stiftelsesdokumentet har LABO navnet blitt brukt. LABO har i Larvik blitt et begrep som dekker det meste. Folk kjøper LABO, bor i LABO og skal til og med kjøpe LABO i andre byer. Merkenavnet står sterkt, selv om det ikke alltid blir brukt helt korrekt. Boligmarkedet og boligbyggingen har svingt gjennom tidene, men LABO har jevnt og trutt bygd boliger. Det er høy andel av borettslag i Larvik og spennet i boligtyper er stort.


Verdt å feire - og skal feires med medlemmene

LABO er en samvirkebedrift eid av medlemmene, og hva er vel mer naturlig enn å feire bursdagen med medlemmene. Vi inviterer til folkefest på Bøkkær'n 25. september. Det blir også åpningshelg for byggeprosjektet Tanzy Fumitory på eBøkkerfjell med de 4 installasjoner med blant annet en scene, er et prosjekt som skal løfte Bøkkerfjellet til å bli en enda bedre perle for byen vår.

Det blir kult med en scene i den flott parken, og hvem andre enn vi får gleden av å åpne den.

Vi starter dagen for barna med showet "Naturfag Rocker" med PK kl 13.00 og kl 15.00 kommer "byens" sjarmerende Østre Hedrum Ukulelelag. De skal skape god stemning på fjellet. LABO har med stor kake og en stand med masse jubileumsgaver. I tillegg til vår bursdag fortsetter 350 års jubileet til Larvik. Sammen skal vi skape en unik dag på Bøkker'n.