Det er ikke lenger mulig for deg som medlem å registrere bonus med bruk av medlemskortet. Til nå har du måttet dra medlemskortet i bankterminalen, fra nå av blir registreringen av bonus knyttet til bankkortene dine. Fordelen med det, er at du får bonus selv om du har glemt at det er medlemsfordeler der du handler. For også få rabatt, må du tilkjennegi deg som medlem, med det vanlige kortet ditt, eller kortet du har i LABO-appen på mobilen din. 

Bonus vil kun oppnås når medlemmene betaler med et registrert betalingskort. Debetkort og kredittkort som medlemmet har registrert på ‘’Min side’’ sparer opp bonus ved betaling. Dette innebærer også at oppsparing av bonus ved kontant betaling bortfaller.

Hvordan få rabatt og bonus:
1. For eventuell rabatt må du identifisere deg med medlemskortet i medlemsappen eller et gyldig fysisk medlemskort.

2. For å få bonus må du betale med registrert betalingskort (bankkort/ kredittkort) i betalingsterminalen. På den måten utføres betaling og bonus registreres i en og samme transaksjon.

3. På ‘’Min side’’ på web eller i din medlemsapp kan du legge til betalingskort. Er du ute og handler og ikke har registrert kortet du betaler med. Fortvil ikke, dette kan gjøres frem til midnatt samme dag som du handler, og da kommer bonusen på plass.

Noen vil oppleve trøbbel. Det er ikke alle vi har oppdaterte opplysninger på i medlemsregisteret. E-post og telefonnr må være likt i systemet som håndterer medlemsfordelene og medlemsregisteret vårt. På noen medlemmer har vi feil opplysninger i det ene eller andre systemet, og da får dere brukere feilmelding. Man kan ikke lengre ha samme e-post som andre. Vi har for eksempel noen som har lagt inn egen e-post på barna, og de kommer opp som feil nå.

Ta kontakt med oss, så retter vi opp fortløpende.

Tlf.: 95243524 eller e-post: alise@labo.no