Er apper en fremmed verden for deg?

Fortvil ikke, vi har laget en veiledning. Her kan du se trinn for trinn hva du må gjøre for å laste ned appen med medlemsbeviset ditt
Publisert: torsdag 01. februar 2024

1. Gå inn på App-store eller Playbutikk på telefonen

Har du Iphone bruker du App-store. Dere andre bruker Play-butikk

 

2. Skriv LABO i søkefeltet

 

Du vil få opp mange LABO, velg den med logoen til LABO

 

3. Last ned og åpne appen

 

Da kommer du til et felt det står Logg inn/ register deg.
Skriv inn telefonnr. ditt i det hvite feltet

 

4. Bruk vipps om du har vipps, eller få 4 tall på sms

 

Altså 2 valg for innlogging. Enten den blå eller den orange veien. Orange = Vipps, Blå = få kode/4 tall på sms. Ditt valg. Kommer du ikke inn har vi antakelig feil opplysninger i medlemsregisteret. For det er her vi sjekker om du er reell medlem mot registeret vårt.

 

5. Bekreft opplysningene dine og kryss av for samtykker

Kom du greit inn, må du være tålmodig og svarer på alle spørsmål, diverse bekreftelser og samtykker. Dette må du bare gjøre første gangen. Mye av dette er vi pålagt av datatilsynet.

 

6. Nederst har du en meny hvor du kan velge "medlembevis", "mitt medlemskap" eller Forkjøpsrett

Mitt medlemsbevis er ditt "medlemskort". Neste fane (altså neste boks nederst) står det "Mitt medlemskap" Blar du deg nedover på dette valget så kommer du til en sparegris. Her kan du legge til bankkonto og betalingskort. Du må ha registrert kortene dine her for å få automatisk bonus når du betaler i butikker med bonus.

 

 

7. Sparegrisen viser hvor mye du har i bonus

Har du opparbeidet deg bonus, kan du når som helst utbetale denne til egen konto. For å få til det, må du registrere hvilken konto du vil ha pengene på. Har du bonus som ikke er tilgjengelig, så er dette bare for at det er en karenstid på bonus for å unngå at varen blir returnert. Bonuskronene må stå 3 uker før du kan ta de ut.

 

 
 

 


Har du telefon uten apper?

Noen velger å ha telefon uten apper. Det kan være en type Doro eller lignende. For å få bekreftet at du er medlem, kan du sende en melding med teksten: Medlem og send til telefonnr 1963. Da får du en bekreftelse på at du er medlem på sms. For bonus må du da legge inn bankkortet ditt via en PC.

Bilde av par øverst: AI-generert bilde

LABO-magasinet

LABO-magasinet nr 3-2023
LABO-magasinet nr 2-2023
LABO-magasinet nr 1-2023
LABO-magasinet nr 4-2022
LABO-magasinet nr 3-2022