NBBL og mange boligbyggelag, deriblant LABO fyller 75 år i år og NBBL vil kåre Norges beste bomiljø. Vi i LABO har tradisjon med Bomiljøprisen, og i år slår vi sammen Bomiljøprisen med konkurransen til NBBL. Dere nominerer lagene som vanlig via vedlagte QR kode, og vi kårer en vinner i Larvik, som mottar kr 20.000, Larvikittplakett og heder og ære som vanlig. Vinneren i Larvik blir nominert videre til den nasjonale konkurransen.

Bruker du QR koden kommer du til et skjema. Her får du mulighet til å skrive noen ord om hvorfor akkurat ditt lag har Norges beste bomiljø. Deretter skal du svare på noen spørsmål som sier noe om bomiljøet i boligselskapet.

Miljøutvalget kårer en vinner i LABO. Vinneren blir gjort stas på LABOs jubileumskonferanse 23.oktober og vinneren blir sendt videre til den nasjonale kåringen. Vinneren i den nasjonale konkurransen kunngjøres på NBBLs jubileumsfest i november. Opplegget er litt annerledes enn det vi er vant med, men det viktigste er å skrive noen ord om hva som skjer, og hvorfor dere søker.

Frist for forslag: 1. september 2021.

Litt nytt med QR-kode?

Det er ikke så vanskelig. Bruk kameraet på mobilen din, og hold det foran koden, og vipps så er du inne på et spørreskjema. Lykke til!
Ta kontakt med Alise Myhre på tlf.: 95243524 ( etter 11.juli) om du trenger hjelp eller lurer på noe i forbindelse med konkurransen.

Virker ikke kamera, last ned en QR-kode app.