Kommer for salg

Skolegården, gamle Nanset Skole gjøres om til boliger.

Prosjektet vil inneholde 67 leiligheter og 9 rekkehus. Prosjektet er under planlegging og det planlegges informasjonsmøte medio august 2024.

 Boligprosjektet er planlagt å inneholde to forskjellige boligtyper: 

 • 67 leiligheter fordelt på 4 leilighetsbygg varierende fra 3 til 5 etasjer.
 • 9 rekkehus over to plan. ca. 108 kvm.

Leilighetene får varierte planløsninger og størrelser fra 59 til 134 kvm. med ett til fire soverom. Alle leilighetene får parkeringsplass og sportsbod i p-kjeller med heis til alle etasjeplan.

Rekkehusene vil inneholde bla: entré, innvendig bod, wc, bad, 3 soverom og stue/kjøkken.

To typer rekkehus; hvor type 1 har stue kjøkken i første etasje, mark-terrasse og soverom, bad i 2. etasje samt takterrasse over carport, mens type 2 har soverom og bad i 1. etasje og stue/kjøkken i 2. etasje med terrasse over carport.

Arkitektur
Boligene er tegnet av anerkjente Spir arkitekter - moderne og tidsriktig arkitektur med fokus på gode planløsninger, attraktive fellesfunksjoner og bærekraftig løsninger.

Varierte boligtyper
Det er god variasjon i boligtypene i prosjektet så her vil mange kunne finne en bolig som passer sitt boligbehov. Alt fra barnefamilier til førstegangskjøpere eller voksne par/enslige kan finne sin nye bolig her.

 • Leiligheter i blokk og i rekkehus med  varierte størrelser 
 • Fine innholdsrike rekkehus med 3 soverom
 • Nytt, moderne og lettstelt
 • God standard og bo-comfort
 • Energieffektive boliger
 • Organisert som borettslag
 • Gunstig finansieringsmodell med mulighet for lavt innskudd
 • IN-ordning - du bestemmer andel fellesgjeld selv.
 • Fin beliggenhet og gode solforhold
 • Attraktive felles uteoppholdsarealer
 • Attraktive fellesfunksjoner med gjesteleiligheter, fellesrom med kjøkken og stue, pick up/delivery point mm.


Standard
Boligene vil leveres med god standard. Blant annet kan nevnes: flotte flislagte bad, vannbåren gulvvarme, en-stavs parkett, fine kjøkken.

Kjøpere som kommer inn tidlig i byggeprosessen vil få mulighet til å gjøre personlige endringer og justeringer.

Boligene er moderne i uttrykket både inne og ute og vil få svært god kvalitet - bygget etter dagens byggekrav. Det blir god bo-comfort med godt isolerte og energieffektive boliger kombinert med gode varmeløsninger med vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon med varmegjenvinning.


Beliggenhet:
Boligene får en flott beliggenhet på Nanset, med nærhet til det meste. Flotte turområder i Bøkeskogen, Farris og Vestmarka. Handel og servicefunksjoner i sentrum eller på Nordbyen, matbutikker, bussforbindelse mm.


Organisering/finansiering
Boligene organiseres som et borettslag tilknyttet LABO som vil stifte, etablere og være borettslagets forretningsfører.

Det legges opp til en gunstig finansiering hvor inntil 60% av kjøpesummen kan finansieres med fellesgjeld til gunstig rente og med 20 års avdragsfrihet. Finansieringsmodellen vil kunne gi et lavt innskuddsbeløp og rimelige felleskostnader/finansieringskostnader. Det er mulig å nedbetale fellesgjelden helt eller delvis etter eget ønske. Ved nedbetaling av fellesgjeld går felleskostnadene ned ved at rentekostnadene reduseres.


Tomt
Tomten er på 9.918 kvm. Dette blir fellesareal i borettslaget opparbeidet med store felles utearealer flott opparbeidet med hage og felles uteplasser.


Fremdrift
Salgstrinn 1 vil bestå av to blokkene lengst syd i prosjektet. 
 Forkjøpsrett for LABO-medlemmer. Byggestart umiddelbart etter oppnådd tilstrekkelig salg.
Forventet byggetid ca. 18 mnd.

Videre vil rekkehusene legges ut for salg når de to første blokkene er ferdig reist og til sist legges de to blokkene lengst nord ut for salg.

 

Meld interesse
Synes du dette høres spennende ut oppfordrer vi til å ta kontakt. Vi vil da kunne informere mer prosjektet og kan fortløpende sørge for å holde deg orientert frem mot salgsstart. Plantegninger mm. er tilgjengelig hos Aktiv Eiendomsmegling hvis du er nysgjerrig på å se.

Er du ikke medlem i LABO vil vi oppfordre til å melde deg inn for å kunne benytte deg av forkjøpsretten din – vi har i enkelte tilfeller sett at få dager kan ha betydning. Du vet aldri hvem du konkurrerer med.
Bli medlem her

 

Skolegården har definert konkrete bærekrafts mål beskrevet i en Miljøoppfølgingsplan.

 • Sosial bærekraft; gode møteplasser ute og inne ved at det etableres fellesarealer og fellesrom hvor det legges til rette for sosiale møteplasser og aktiviteter som kjøkken(heimkunnskap), hobbyrom(sløyden-håndarbeid), bibliotek, gjesterom.
 • Biologisk mangfold; ivareta noen lokale vekster i uteområder, etablere bed og områder for planting og såing av vekster og blomster etter beboernes ønsker
 • Sirkulær økonomi; mange materialer fra eksisterende bygningsmasse skal brukes på nytt og det skal i tillegg legges tilrette for funksjoner for gjenbruk og bytte av klær og utstyr for beboere.
 • Materialvalg; det skal velges materialer som er solide og holdbare, og tilrettelegge for enkelt vedlikehold og oppgraderinger.
 • Klimagassutslipp; det skal velges materialer med lavest mulig co2 avtrykk, og redusert avfall i byggeprosessen.
 • Energiløsninger; det jobbes med fornybare energiløsninger som skal levere lavere energikostnader til boligene. Eksempler på dette kan være grunnvarme og solceller.

Fasaden, høydedifferensieringen og takløsningene mot Nansetgata mener juryen at vil gi en av Larviks viktigste gater et flott løft, samtidig som fremtidige beboere har skjermede balkonger og uteoppholdsarealer.

Prosjektet har fellesfunksjoner i kombinasjon med leilighetsbygg som danner et naturlig «torg/møteplass».

Variert farge-, materialbruk og størrelse på boligene, ideer og løsningsforslag rundt parkering og adkomst samt gode uteoppholdsarealer har vært viktig i planleggingen.

Mer info kommer når det nærmer seg oppstart. Det vil bli forkjøpsrett på boligene, så det kan være lurt å melde seg inn i LABO om du ikke allerede er medlem. Bli medlem her

Se blogginnlegg om prosjektet

Se blogginnlegg om boligsyklus

Kontakt megler

Ruth Iren Jacobsen
Tlf: 992 57 756

Aleksander Berg
Tlf: 975 92 250

Aktiv logo

Aktiv Eiendomsmegling

Stikk gjerne innom oss i Prinsegata 2.

Gode grunner til å bli medlem

Som LABO-medlem er forkjøpsretten din største fordel. Medlemskapet gir deg forkjøpsrett på nye og brukte boliger.