28 solgt

Tjøllingtunet

Tjøllingtunet vil bestå av fire leilighetsbygg på fire og fem etasjer med til sammen 44 leiligheter. Nå er både trinn 1 og 2 ute for salg
Boligtype(r) Blokk
Eieform Borettslag

Litt om prosjektet

Tjøllingtunet trinn 2

Det nye byggetrinnet inneholder 24 leiligheter fordelt på to leilighetsbygg. På tomten bygges det P-kjeller med tilrettelagt ladepunkt for el-bil. Leilighetene har gjennomtenkte og gode planløsninger med takhøyde på 2,5m. Her legges det vekt på kvalitetene: store terrasser/uteområder, grønne uteoppholdsarealer og robuste- og vedlikeholdsfrie materialer. Tjøllingtunet vil bestå av fire leilighetsbygg på fire og fem etasjer med til sammen 44 leiligheter. Medlemmer i LABO som ønsker å benytte seg av sin forkjøpsrett må levere søknad. Frist for søknad blir 29.4.2021. Etter søknadsfristen vil LABO tildele leiligheter etter ansiennitet – den med lengst medlemskap får velge først. Les mer om prosjektet på www.tjollingtunet.no Nyt en enklere hverdag på Tjøllingtunet.

I forbindelse med salgsstart vil det avholdes digitalt informasjonsmøte 20/4 kl. 18.00 (link til møtet publiseres på hjemmesiden til prosjektet www.tjøllingtunet.no), visning på tomten torsdag 22.04  (påmelding) og møter en til en på meglers kontor. 

Ta kontakt med meglerne hos Aktiv ved spørsmål:
Ruth Iren Jacobsen, tlf: 99 25 77 56 | Aleksander Berg, tlf: 97 59 22 50


Meld din interesse, og les mer om boligene på
Tjøllingtunet.no 

Gå inn på nettsiden over, her vil du finne prospekt, priser, leilighetsvelger og mye mer.


Kontakt megler

Meld din interesse til
Ruth Iren Jacobsen
tlf.: 992 57 756,
ruth.iren.jacobsen@aktiv.no