Salgsstart

Hvitveisen borettslag

Forkjøpsrett for LABO-medlemmer. Frist 9.mars. Det bygges 6 tomannsboliger på Torstvedt Hageby. Alle på 109m2 med 3 soverom.
Fellesutgifter 8.660 - 8.798
Areal 109 m²
Antall enheter 12
Boligtype(r) Tomannsboliger
Eieform Borettslag

Litt om prosjektet

Torstvet Hageby bygger på hagebyidéen og begreper som skal gi deg gode assosiasjoner til et hyggelig bomiljø. Her skal både barn og voksne trives og bli kjent med hverandre. Her får du en splitter ny og lettstelt bolig med hage i naturskjønne omgivelser. Boltreplassen er generøs både for liten og stor, inne som ute.

Det skal bygges 6 familievennlige tomannsboliger med 12 boenheter i Hvitveisen. I første etasje har huset 3 store, lyse soverom, romslig bad og bod/vaskerom med smarte oppbevaringsmuligheter. Andre etasje består av et stort, åpent allrom med kjøkken og stue, og med utgang til en lun, solfylt terrasse med pergola. I allrommet er det store vinduer med svært godt lysinnslipp og skråtak med fire meter på det høyeste.

I Torstvet Hageby kan du også når som helst delta i det urbane bylivet som ligger for dine føtter rett nedenfor i Larvik. Sykkelavstanden til sentrum er kort, og det samme er veien til marka.

Tomannsboligene vil ligge med barnehage, Fagerli skole og andre fasiliteter i gangavstand. Her finner du alt du trenger i umiddelbar nærhet.