Klart for salg!

Gloppetunet ||

"Var ambisjon er å skape et hjem hvor mange kan bo og være for seg selv, men samtidig være en del av et større fellesskap når man ønsker det"
Areal 69-115 m²
Antall enheter 12
Boligtype(r) Lavblokk
Eieform Andel, Borettslag
Gnr/Bnr /288

Litt om prosjektet

Bildene er fra første byggetrinn.

Velkommen til Gloppetunet!

Frist for forkjøpsrett 16. november 2020

Ved salgsstart i dette prosjektet vil det være forkjøpsrett for medlemmer i Larvik Boligbyggelag (LABO). Medlemmer i LABO som ønsker å benytte seg av sin forkjøpsrett må innen 16.nov. 2020 levere søknad for sin kjøpsinteresse til LAB0. Etter søknadsfristen vil LABO innkalle til et tildelingsmøte hvor de som har levert søknad får velge leilighet etter ansiennitet - den med lengst medlemskap får velge først osv. Etter tildelingsmøtet gjelder førstemann til mølla prinsippet

De 12 leilighetene som nå bygges i byggetrinn 2 byr alle på gjennomtenkte planløsninger, balkong og uteplasser, garasje, god materialkvalitet og muligheten for individuelle tilpasninger.

Gloppetunet byr på tilleggsmuligheter som skal gjøre hverdagen i leiligheten enkel, innholdsrik og meningsfull.

Gjesterom til leie
På Gloppetunet vil det være anledning til å leie gjesterom når man får besøk. - Det er med andre ord fult mulig å ha gjester på overnatting, også uten eget gjesterom. 

De største leilighetene har både rikelig med bodplass og opptil 3 soverom, noe som kan bidra til at en evt. overgang fra hus til leilighet virker mindre brå.