5 GODE GRUNNER TIL Å BLI MEDLEM I LABO:


1 Forkjøpsretten er den viktigste medlemsfordelen
Forkjøpsrett betyr at du har rett til å kjøpe en bolig til den prisen selgeren har akseptert, uten at du trenger å være med i  budrunden. Den som har lengst ansiennitet får tilslaget.

2 Rabatt og bonus på alt fra maling til elektriker
LABOs medlemsfordelsprogram inneholder rabatt og bonus mange steder som Sommerfelt Elektro, Aqua VVS AS, Carlsen Fritzøe, Intersport, Flügger, Polar-kraft, Close Up, Lampehuset, Dekkspesialisten, IT-marked, Ryds og mye mer.

3 Billigere billetter på kulturarrangement og kino
Som LABO-medlem får du 20% rabatt på Bølgens egne forestillinger, pluss fast rabatt på kino på torsdager. Gjennom året samarbeider LABO med
andre kulturtilbydere, som feks Spillelista nå i sommer.

4 Gode forsikringsavtaler
LABO har sammen med flere andre boligbyggelag gått sammen om å forhandle frem en forsikringsavtale med IF-forsikring. Denne avtalen er rikholdig og solid. Visste du at som LABO-medlem har du automatisk forsikring mot ID-tyveri bare ved å være medlem? IF/LABO avtalen tilbyr også gratis flytteforsikring. I tillegg alle de tradisjonelle forsikringtilbudene som innbo, reise, bil, båt, hund osv.

 5 Tilbud på reiser og hotell
"Hotell for medlemmer" er mer enn en rabattavtale for hotell. Den er i tillegg en ypperlig søkemotor for å få gode priser på flyreiser. Du må være innlogget på ”min side” for å få opp tilbudene, og når du har reist får du bonus inn på medlemskontoen din. I tillegg får du rabatt og bonus på Hurtigruten og Thon Hotell.

Kr 300,- årlig kontingent, i tillegg engangskostnad for andel i LABO på kr 300,- Fritak for kontingent for alle under 18. år. Bamse til de minste. Velkommen som medlem!

Meld deg inn her eller stikk innom oss i Prinsegata 4.

 

Følg med på labo.no, på LABO-appen og Facebook.
Det er mange veier til info om fordelene, byggeprosjektene og alt som skjer i LABO.