1. Forkjøpsretten er den viktigste medlemsfordelen
Forkjøpsrett betyr at du har rett til å kjøpe en bolig til den prisen selgeren har akseptert, uten at du
trenger å være med i budrunden. Den som har lengst ansiennitet får tilslaget.

2. Rabatt og bonus på alt fra maling til elektriker
LABOs medlemsfordelsprogram inneholder rabatt og bonus mange steder som Sommerfelt Elektro, Aqua VVS AS, Carlsen Fritzøe, Intersport, Flügger, Polar-kraft, Close Up, Lampehuset, Dekkspesialisten, IT-marked, Ryds og mye mer.

3. Billigere billetter på kulturarrangement og kino
Som LABO-medlem får du 20% rabatt på Bølgens egne forestillinger, pluss fast rabatt på kino på torsdager. Gjennom året samarbeider LABO med
andre kulturtilbydere, som feks Spillelista nå i sommer.

4. Gode forsikringsavtaler

LABO har sammen med flere andre boligbyggelag gått sammen om å forhandle frem en forsikringsavtale med IF-forsikring. Denne avtalen er rikholdig og solid. Visste du at som LABO-medlem har du automatiskforsikring mot ID-tyveri bare ved å være medlem?
IF/LABO avtalen tilbyr også gratis flytteforsikring. I tillegg alle de tradisjonelle forsikringtilbudene som innbo, reise, bil, båt, hund osv.

5. Tilbud på reiser og hotell
"Hotell for medlemmer" er mer enn en rabattavtale for hotell. Den er i tillegg en ypperlig søkemotor for å få gode priser på flyreiser. Du må være innlogget på ”min side” for å få opp tilbudene, og når du har reist får du bonus inn på medlemskontoen din. I tillegg får du rabatt og bonus på Hurtigruten og Thon Hotell.

Kr 300,- årlig kontingent, i tillegg engangskostnad for andel i LABO på kr 300,- Fritak for kontingent for alle under 18. år
Bamse til de minste. Velkommen som medlem!


Til innmelding