Medlemskap lønner seg!

Å være medlem i LABO betyr først og fremst at du får forkjøpsrett til nærmere 4.000 boliger i Larvik og omegn. Ca hver fjerde innbygger er allerede medlem i LABO og vi blir stadig flere. Så om du tenker på å kjøpe deg bolig i Larvik bør du bli medlem allerede i dag.

Alle typer boliger
Som LABO-medlem opparbeider du deg ansiennitet til kjøp av både nye og brukte boliger, og vi har i 70 år bygd alle typer boliger for medlemmene våre.

Gavemedlemskap
Et LABO-medlemskap er en fin gave både til dåp, navnefest, konfirmasjon, og til andre anledninger. Ved å gi et medlemskap som gave, kan du være med på å gi barnet drømmeboligen når den tid kommer. Alle som gir bort et  juniormedlemskap får med en bamse.

Juniormedlemskap
Juniormedlemskap er for medlemmer under 18 år og egner seg godt som gave. Juniormedlemmer betaler kun for andelen (kr. 300) ved innmelding og deretter er medlemskapet gratis inntil de fyller 18 år. Alle juniormedlemmer får tilbud om en bamse i gave ved innmelding. Koselig å ha noe å legge på gavebordet om juniormedlemskapet blir gitt bort som gave.

Medlemsfordeler
Alle medlemmer i LABO har også glede av en rekke medlemstilbud og rabattavtaler. Med over 10.000 medlemmer i LABO og nærmere 1.000.000 medlemmer i samtlige Boligbyggelag får LABO forhandlet gunstige avtaler i Larvik og også tilgang til mange avtaler som er forhandler frem på vegne av 40 boligbyggelag. Boligbyggelagene er den 3. største medlemsorganisasjonen i Norge. Kun idrettsforbundet og Coop er større. Fordelsprogrammet har blitt et av Norges beste.

Klikk nedenfor for å finne ut mer:

Medlemsfordeler fra LABO

 

Larvik Boligbyggelag - Prinsegata 2-4, LarvikTlf: 33 13 85 00 - E-post: labo@labo.noMandag - fredag kl. 08.00-15.00